Zite Media B.V.

Zite Media B.V.

Ontwikkeling websites
2611KB Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
17-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij -Zite dus- zijn op zoek. Maar voordat jij geïnteresseerd bent, wil je natuurlijk eerst weten wat voor bedrijf Zite is. Even voorstellen dus:

Wij zijn een informeel internetbedrijf dat websites maakt. Dit doen we voor grote en kleine bedrijven. Wij werken vooral (maar niet alleen) in een creatieve markt: reclamebureaus en grafische ontwerpers. Hierdoor worden we continue uitgedaagd om ontwerpen, ook al kan het (nog) niet, toch op een goede manier uit te voeren.

In pak lopen doen we (meestal) niet. Onze filosofie: je zit meer op je werk dan thuis, dus juist op je werk moet je lekker in je vel zitten. Ideeën worden altijd aangehoord en vaak ook doorgevoerd. We werken met met zijn allen in één scrumteam en niet op eilandjes.

Overige informatie

Zite, een webbureau dat 17 jaar bestaat, werkt met een team waarbij alle spelers inspraak hebben in het spel. Dat moet je wel kunnen en dat moet je passen. Met dit team willen wij op het hoogste niveau spelen.

We ontwikkelen een nieuw CMS geënt op snelheid, en willen binnen dit CMS alle complexiteit voor de eindgebruiker van het CMS wegnemen. Geen handleiding of uitleg nodig. Dit bouwen we in PHP, MySQL met het Phalcon framework.

Naast de ontwikkeling van een nieuw cms blijven we natuurlijk ook onze klanten bedienen. Klanten die gebruik maken van onze eerdere versies van deze software, en daar graag gebruik van maken. Klanten die -nu nog na een korte uitleg- het cms zonder problemen en zonder handleiding gebruiken.

We bouwen sites, online applicaties, winkels en denken mee aan nieuwe concepten. En we werken graag samen met goede vormgevers om deze concepten visueel topnotch te krijgen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten