Zoeverein

Zoeverein

Intermediar
Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-05-2015
Opdrachten
64
Laatste opdracht
13-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Zoeverein is een interimbureau dat momenteel meer dan 60 aandeelhouders heeft, bijna allemaal interim professionals. Zoeverein is van interim professionals voor interim professionals.

Waar de markt gewend is te geloven dat een bureau de beste kandidaat heeft geselecteerd… namen van interim professionals die meerdere malen door verschillende bureaus worden aangeboden tegen verschillende tarieven… en overeenkomsten die op lange termijn niet altijd gunstig blijken te zijn… kiest Zoeverein voor een baanbrekende werkwijze.

Zoeverein pakt het anders aan dan voor kort als standaard in de wereld van tussenbureaus werd ervaren. Zoeverein komt op voor de Interim Professional en dit komt ook ten goede aan Opdrachtgevers. Het resultaat: WIN-WIN-WIN situatie.

De USP’s van Zoeverein zijn:

  • Transparante selectieprocedure waarbij de opdrachtgever standaard inzage krijgt in de gegevens van alle kandidaten buiten de aangeboden top 3.

  • Lage vaste absolute marge ongeacht de duur van de opdracht, de zwaarte van de opdracht en de zwaarte van de interim professional. Hierdoor wordt voor Zoeverein de beslissing om een kandidaat voor te stellen aan de opdrachtgever niet beïnvloed door eventueel extra financieel gewin en ontvangt de opdrachtgever altijd de best gekwalificeerde kandidaten.

  • Het aangeboden uurtarief van de interim professional m.b.t. een opdracht wordt samen met de interim professional zelf bepaald.

  • Geen meerdere tussenschakels waardoor het uurtarief niet onnodig wordt opgehoogd en de opdrachtgever niet de hoofdprijs moet betalen.

  • Zoeverein hanteert geen relatiebeding waardoor de relatie tussen Zoeverein en de opdrachtgever/interim professional enerzijds, maar ook de relatie tussen opdrachtgever en interim professional anderzijds niet onder druk komt te staan.

  • Winstdeling voor zowel opdrachtgevers als interim professionals.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website: www.zoeverein.com

Zoeverein
Einsteinbaan 12
3439 NJ Nieuwegein

030 - 600 58 58
info@zoeverein.com


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten