ZON financials

ZON financials

Arbeidsbemiddeling binnen de financiële branche.
3826CL Amersfoort (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-08-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ZON financials is een modern arbeidsbemiddelingsbureau. Onze hoofdactiviteiten bestaan uit werving & selectie en detacheren van vast en interim personeel in de financiële branche.

ZON financials is opgericht in 2015 met als doelstelling opdrachtgevers te ondersteunen bij de flexibilisering van hun personeelsbestand. Dit wordt gerealiseerd door het aanbieden van verschillende dienstverleningen die aansluiten op de wensen en de behoeftes van de opdrachtgever.

De missie van ZON Financials is om van toegevoegde waarde te zijn voor haar opdrachtgevers bij het realiseren van zijn/haar personeelsdoelstellingen. Door onze visie op de arbeidsmarkt kunnen wij onze opdrachtgevers beter ondersteunen en adviseren.

De huidige markt en de toekomst vragen om een flexibele organisatie van de arbeid. ZON financials ondersteunt hierbij door middel van dienstverlening op maat. De wensen van de opdrachtgever worden verwerkt in de voorwaarden van de dienstverlening. Naast de voorwaarden wordt er ook zeer streng geselecteerd op kwaliteit. Kwaliteit op papier als in diploma’s en ervaring, maar zeker ook kwaliteit van mens. Dit is een zeer belangrijk kenmerk van een ZON financials.

ZON financials heeft van nature een informeel karakter met een hoge mate van professionaliteit. Wij zijn van mening dat de beste resultaten worden behaald in een uitdagende, maar persoonlijke omgeving. Werkplezier zorgt voor bovengemiddelde resultaten zowel in persoonlijke ontwikkeling van de professional als tijdens de opdrachten bij opdrachtgevers. Een ZON financial is professioneel, resultaatgericht en creatief.

ZON financials onderscheid zich met haar dienstverlening van andere aanbieders door haar flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijkheid.

Specialisatie en expertise

ZON financials richt zich op alle functies binnen de financiële branche. Dit kan een backoffice pensioenmedewerker zijn, maar ook een interim controller.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten