R. van Sluijs

Manager ICT
Terneuzen (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-03-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Zeeland Seaports is de havenautoriteit, die de Zeeuwse havens beheert en ontwikkelt. Deze zelfstandige non-profit organisatie is in 1998 ontstaan uit een fusie van de havens van Vlissingen en Terneuzen.

Zeeland Seaports heeft een sociaal-economische doelstelling. Als publiekrechtelijke organisatie heeft zij het doel om door middel van het ontwikkelen en exploiteren van de havens van Terneuzen en Vlissingen, welvaart te genereren in de regio.

Het ontwikkelen en exploiteren van de havens wordt nagestreefd door het accommoderen van nieuwe en het faciliteren van reeds gevestigde haven- en industriebedrijven. Zeeland Seaports ontwikkelt en beheert hiervoor vele vormen van infrastructuur: havenbekkens, kades, wegen, spoorwegen, buisleidingen, (tele)communicatiemiddelen, glasvezelnetwerken, utiliteitsaansluitingen, etc. Daarnaast levert het havenschap een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van investeringsplannen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten