Zwaartekracht Groep

Zwaartekracht Groep

Creëren van meerwaarde bij MKB bedrijven en organisaties
4463AC Goes (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-02-2012
Opdrachten
3
Laatste opdracht
14-03-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Meerwaarde van de Zwaartekracht Groep

Wij adviseren ondernemers met als doel een optimale waardepropositie: het creëren van maximale waarde in de ogen van de klant. Wij doen dit niet door het aanbieden van losse disciplines gedurende een acquisitiegesprek, zoals accountancy, marketing, personeelsdiensten etc.

Maar wij gaan werken vanuit de concrete klantvraag

 Wilt u meer omzet?
 Wilt u meer marge?
 Wilt u meer geld?
 Wilt u meer tijd?

Vanuit deze klantvraag bieden wij 1 scan aan om meer inzicht te krijgen in de uitdagingen van de klant. Hieruit volgt een rapportage met de benodigde aanbevelingen. Indien de klant opdracht geeft om samen de uitdagingen op te pakken wordt een team samengesteld met de benodigde adviseurs. Met onze oplossingen creëren wij een waardeontwikkeling voor onze klant, wat resulteert in een optimale bedrijfsvoering en een lange-termijn-relatie.

Specialisatie en expertise

Zwaartekracht is een nieuw en uniek concept in bedrijfsadvisering. Wij vormen samen een multidisciplinair team van specialisten rond de ondernemer. Wat ons hierin uniek maakt is dat wij adviseren vanuit onze individuele expertise maar ook vanuit ondernemerschap.

We zijn ondernemers voor ondernemers. Wat er ook speelt in een onderneming, bedrijf of organisatie: wij denken als ondernemers en denken dus in mogelijkheden en oplossingen.

Onze Zwaartekrachtformule is gebaseerd op de vertrouwensrelatie tussen adviseur en klant. Wij richten ons niet alleen op strategische advisering, maar streven naar periodieke ondersteuning en waar gewenst zelfs aansturing van uitvoerende activiteiten. Wij vullen de ondernemer aan die zijn staffuncties op niveau wil inrichten, maar hier geen interne afdeling of manager voor heeft. Op deze wijze kunnen wij voor ondernemers op stafniveau de professionaliteit en continuïteit borgen, waar zij zelf onvoldoende focus of kennis voor in huis hebben.

Elk type adviseur (mentaliteitsgroep), zal een eigen type klant aanspreken en hiermee een relatie opbouwen. Wat alle adviseurs gemeen hebben is de betrokkenheid bij de klant en bij elkaar, de onderlinge mentaliteit elkaar werk te gunnen en de wil om samen de klant zo goed mogelijk te adviseren. Het vertrouwen van de klant in de adviseur is de basis om meerdere diensten van de Zwaartekracht Groep B.V. af te nemen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten