ZyLAB Technologies BV

Software Development
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-03-2009
Opdrachten
5
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

In een kennisintensief klimaat zijn bedrijven voortdurend op zoek naar manieren om de waarde die verscholen zit in de bergen data waarover zij beschikken, optimaal te benutten. Of het nu gaat om juridische geschillen, aanvragen van toezichthouders, compliance verzoeken of om operationele verbeteringen, ZyLAB helpt u die enorme hoeveelheid data onder controle te krijgen. Zo kunt u de productiviteit verhogen, risico’s verminderen, kosten verlagen en krijgt u het inzicht dat u nodig hebt om strategische beslissingen te nemen. ZyLAB is de enige optie die schaalbaar genoeg is om ook in de toekomst tegemoet te komen aan de exponentieel toenemende databehoefte.

ZyLAB heeft meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van eDiscovery en Information Governance. Wij hebben voortdurend geïnvesteerd in onze technologie om tegemoet te komen aan de steeds complexer wordende dataformats en de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten. "ZyLAB’s customers express high satisfaction with the company's responsiveness and attention to requirements", aldus industrie-analist Gartner in een van haar laatste rapporten. Onze oplossing wordt vertrouwd door Fortune 1000 bedrijven, overheden, opsporingsdiensten en toezichthouders over de hele wereld. Klanten van ZyLAB zijn onder andere de VN Oorlogstribunalen, het Witte Huis, de European Anti-Fraud Office (OLAF) en Akzonobel. ZyLAB is de enige oplossing die compliant is met de standaarden van het Amerikaanse Nationale Archief (NARA) en Capstone.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten