ZZPgarant

Bemiddeling en facilitering van zzp-ers en freelancers
Capelle a/d IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-04-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over ZZPgarant

ZZPgarant is een enthousiaste en frisse onderneming die is ontstaan uit de behoefte van ZZP-ers en freelancers en onze opdrachtgevers. De oorsprong van ons bedrijf ligt in 2002 toen onze zustermaatschappij begon met arbeidsbemiddeling. Door onze zeer professionele manier van werken zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke kwaliteitsspeler op deze markt.

ZZP-ers en freelancers benaderen ons steeds vaker voor nieuwe opdrachten of advies. Daar is uit ontstaan dat wij de partij willen zijn voor de ZZP-er en freelancer maar ook voor onze opdrachtgevers. Er zijn nog steeds veel zaken waar zowel ZZP-ers en freelancers als opdrachtgevers tegen aan lopen. Voor deze zaken is ZZPgarant de partij.

Het voordeel voor de ZZP-er en freelancer

Doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar jij je geld mee verdient! Wij faciliteren de schil daarom heen. Meer informatie

Het voordeel voor de opdrachtgever

Geen overbelasting meer van uw administratie en geen zorgen meer over arbeidsrechtelijke kwesties. Meer informatie

ZZPgarant heeft als doel in 2009 marktleider te worden in het bemiddelen en faciliteren van ZZP-ers en freelancers. Haar dienstverlening is gericht op kenniswerkers die onze kenniseconomie draaiende houden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten