ZZPitch

ZZPitch

Commercieel advies/Consultancy
1061BL amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-02-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vaak is een nieuw inzicht en een klein zetje genoeg om een bedrijf beter te laten lopen. Of het nou gaat om onderhandelingen, marketing- en communicatiestrategie of de verkoop van je product; Ik geloof in ieders mogelijkheid om een handelsgeest te ontwikkelen en wil daar graag mijn kennis en ervaring voor inzetten. Mijn aanpak is die van een critical friend: persoonlijk, kritisch, erop uit om te helpen.

Ik ben Maurice Janssen en heb ZZPitch opgezet, omdat ik regelmatig merk dat zelfstandig ondernemers wel wat zakelijke ondersteuning kunnen gebruiken, vooral als ze in de creatieve sector werken. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen of mijn blog? Kijk op de site www.zzpitch.com.

Specialisatie en expertise

ZZPitch biedt laagdrempelige commerciƫle begeleiding en verkoopondersteuning. Met mijn strategisch inzicht, ervaring en inlevingsvermogen ben ik in staat om het maximale uit je onderneming of jezelf te halen. Het gezamenlijk doel is het creƫren van meer creativiteit, meer omzet en een grotere kans op interessante opdrachten.

Overige informatie

ZZPitch werkt samen met buro ONTWARD voor vormgeving, ontwerp & strategie. www.ontward.com


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten