All-round jongens en meisjes gezocht

Het team achter Freelance.nl is op zoek naar gemotiveerde, flexibele, accurate en betrouwbare all-round jongens en meisjes (18-26) om diverse werkzaamheden uit te voeren vanaf een door jezelf te bepalen locatie.

Er zijn diverse taken beschikbaar die gemiddeld 1 a 2 uur per dag in beslag nemen. De exacte indeling van deze uren mag je zelf bepalen.

Enkele voorbeelden:

  • Het onderhouden ('moderaten') van diverse websites (zoals freelance.nl).
  • Vragen van klanten over onze diensten en producten beantwoorden (support tickets, Engelstalig). Customer support.
  • Diverse administratieve taken.
  • Tal van creatieve klussen. Diversiteit genoeg.

We zijn niet op zoek naar programmeurs, designers, systeembeheerders etc. al stellen wij dit soort kennis uiteraard op prijs.

Type student zal goed in het plaatje passen. Uitstekende beheersing van de Engelse taal (zowel in schrift als spraak) is een must.

Uiteraard ben je enigzins handig met Internet maar je hoeft geen wizard te zijn: zolang je maar snel leert, creatief met dingen om kan gaan en consequent bent.

We werken onder het motto "it doesnt matter how you do it, as long as it gets done": het is belangrijk dat deze mentaliteit van werken je aanspreekt.

Zin om voortaan wat extra uren te vullen en denk je in bovenstaande omschrijving te passen en spreekt 1 of meerdere van de werkzaamheden je aan? Stuur ons zo snel mogelijk een mailtje en vertel meer over jezelf! :-)


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten