OVER
ONS

Freelance.nl. De nummer 1 voor freelancers en opdrachtgevers.

Freelance.nl is sinds 2003 dé ontmoetingsplek voor opdrachtgevers en freelancers. Op ons platform worden ieder jaar meer dan 50.000 opdrachten geplaatst, die in totaal meer dan 16.000.000 keer worden bekeken.

Zelfstandig ondernemerschap, expertise, ontwikkeling, delen, flexibel, transparantie

Onze visie.

We geloven in een toekomst waarin de beste professionals hun specialisme ontwikkelen bij en delen met meerdere ondernemingen in verschillende markten. In een wereld die sneller verandert en specialiseert, is bij ondernemingen de behoefte aan expertise vaak tijdelijk of projectgebonden. Om concurrerend te blijven moeten ondernemingen flexibel kunnen beschikken over relevante expertise. Het kennisniveau van professionals wordt daarbij gestuwd door meerdere, transparante selectie- en beoordelingsmomenten.

Onze missie.

Freelance werken verder verankeren in de Nederlandse economie.

Koppeling tussen ondernemingen en freelancers elke dag relevanter en effectiever maken.

De mensen achter Freelance.nl

Directie

Jan van der Tempel en Björn Huiskes voeren de dagelijkse bedrijfsvoering. Al sinds het begin van internet werken Jan en Björn samen aan diverse internetbedrijven. Zij ervaarden dat de flexibele inzet van freelancers doorslaggevend was voor hun succes, en wilden meer bedrijven op efficiënte wijze laten profiteren van deze succesfactor. Via hun professionele netwerk kwamen ze vervolgens in contact met de eigenaren van Freelance.nl. De gezamenlijke overtuiging dat de vraag naar flexibele expertise toeneemt, vormde de basis voor een prachtige samenwerking.

Jan en Björn werken inmiddels samen met een team van enthousiaste professionals aan Freelance.nl en het verder verankeren van het zelfstandige ondernemerschap in de Nederlandse economie.

Raad van Bestuur

Naast beide directeurs bestaat de Raad van Bestuur uit ervaren professionals Jan Posma en Rob Bergers. Zij zijn sinds 2006 betrokken bij Freelance.nl en verdienden eerder hun sporen in de wereld van detachering en dataverwerking.

Milestones. Wat er tot op heden bereikt is.

Nieuw kantoor. Utrecht.

De afgelopen jaren werkten wij vanuit Rotterdam en Woerden. Op 1 oktober 2016 zijn wij verhuisd naar kantoorgebouw Le Mirage aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht. Vanaf de 12e verdieping bouwen we het succes van Freelance.nl verder uit.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:
Head of Product (binnenkort)
Social Marketeer (binnenkort)

Werken bij Freelance.nl

Freelance.nl is dé ontmoetingsplek voor opdrachtgevers en freelancers. We streven elke dag naar verbetering. We komen graag met jou in contact als jij denkt ons hierbij te kunnen helpen. Anders denken, loyaliteit, winnaarsmentaliteit, groei, teamspirit, toewijding, duurzaamheid en fun staan bij ons hoog in het vaandel.

Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten